utvald bild
22apr

Kiss Kiss Bang Bang

Kiss Kiss Bang Bang
Kiss Kiss Bang Bang

Originaltitel: Kiss Kiss Bang Bang
Speltid: 103 min
Genre: Action,Drama,Mysterium
Regi: Shane Black
IMDb: http://us.imdb.com/title/tt0373469/

Handling

Harry (Robert Downey Jr.), småtjuven från NY hamnar ofrivilligt på en audition för en hollywood produktion och kastas plötsligt in i ett morddrama. Tillsammans med Harmony (Michelle Monaghan) en stretande skådespelerska och Gay Perry (Val Kilmer) en privatdetektiv för han uppleva vad L.A har att erbjuda.

Kiss Kiss Bang Bang, hollywooddrama i sin rätta bemärkelse. En något märklig (på ett bra sätt) film där berättaren Harry Lockhart (Robert Downey Jr.) för dialoger med filmpubliken. Robert Downey Jr. och Val Kilmer gör två kanonroller. Oväntad, kvick och fräck.

[rating:7.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.