utvald bild
17apr

Just Friends

Just Friends
Just Friends

Originaltitel: Just Friends
Speltid: 96 min
Genre: Komedi,Romantik
Regi: Roger Kumble
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0433400/

Handling

Chris (Ryan Reynolds) möter oväntat sin stora ”high school”-kärlek (Amy Smart) när hans privatjet tvingas nödlanda i sin gamla hemstad. Förändrad från den runda snälla killen i high school som aldrig fick chansen på sin stora kärlek så är han nu kvinnotjusaren nummer ett. Har han någon chans 10år senare?

Just Friends, en charmig komedi med ”punchline”. Detta är den andra filmen i rad med Ryan Reynolds som jag ser och jag måste säga att han växer som skådespelare i mitt tycke. Jag älskar syskonkärleken i denna rulle, skrattar man inte åt något annat så gör man det åt Chris och Mike Brander. Den börjar kanske lite savigt men kommer igång på riktigt efter en stund och att man har bakat in alla roliga scener med en charmig story gör det inte sämre.

[rating:6.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.