utvald bild
20apr

Fun with Dick and Jane

Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane

Originaltitel: Fun with Dick and Jane
Speltid: 90 min
Genre: Komedi,Brott
Regi: Dean Parisot
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0369441/

Handling

Dick & Jane lever det goda livet tills dom plötsligt en dag står med lån upp till öronen och inte en möbel i huset. Detta efter att Dick just blivit avskedad straxt efter befodran. Jane har slutat på sitt jobb i tron att Dick nu kan försörja hela hushållet själv. Men i verkligheten har allt just vänds upp & ner. I frustration tar dom till brottets bana för att klara sig.

Fun with Dick and Jane, en typisk Jim Carrey film. Fun with Dick and Jane är en uppdaterad version av originalet med samma namn från 1977. Ingen dålig film på något sätt men inte heller något speciellt. Underhållande och helt ok som söndagsrulle. I rollerna tillsammans med Jim Cerrey ser vi bland annat Téa Leoni och Alec Baldwin.

[rating:5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.