Four Brothers

Four Brothers

Four Brothers

Originaltitel: Four Brothers
Speltid: 109 min
Genre: Action,Drama,Thriller
Regi: John Singleton
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0430105/

Handling

Dom fyra bröderna, som egentligen inte är bröder kommer hem för att begrava sin adoptivmamma som blivit mördad i ett butiksrån. I sorgen får dom dock reda på att något inte står rätt till i stan. Något är skumt med polisrapporterna och vittnesmålen angående rånet. Tillsammans tar dom lagen i egna händer.

Four Brothers, ett action/drama i hög klass. Man skulle nog kunna sätta filmen under många genres för den har mycket och där till. I rollerna ser man bl.a Mark Wahlberg, Tyrese Gibson och inte minst André Benjamin (från gruppen Outcast). Tyrese känns väl kanske lite slätstruken vid det här laget, han gör ungefär samma roll i varje film. André Benjamin däremot som jag tidigare bara sett i Be Cool gör en riktigt bra skådespelarinsatts.

[rating:7.5/10]