utvald bild
12apr

Domino

Domino
Domino

Originaltitel: Domino
Speltid: 127 min
Genre: Action, Drama, Brott
Regi: Tony Scott
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0421054/

Handling

Denna film handlar alltså om Domino Harvey, dotter till skådespelaren Laurence Harvey. Domino som är en välbärgad modell som inte trivs med sitt liv i Beverly Hills och därmed bestämmer sig för att göra något annat med sin framtid. Under ett fejkat seminarium om prisjägare så hittar hon plötsligt och oväntat sina nya arbetskamrater, prisjägarna Ed (Mickey Rourke) & Choco (Edgar Ramirez).

Domino, en actionspeckad psykologisk thriller om dottern till den legendariske skådespelaren Laurence Harvey. En tuff film i alla aspekter. Gryma kommentarer och oväntad action går detta till en rätt bra film, inte nog med det så spelar psykologin hos den uga Domino Harvey (Keira Nightley) en stor roll.

[rating:6.5/10]

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.