utvald bild
20apr

Badrum Del4

Nu börjar det verkligen likna ett riktigt badrum igen! Idag har nästan allt blivit klart. Nytt handfat, ny toalett, ny duschkran och allt skyddspapper är borta. Halva lägenheten var täckt av sånt skyddspapper för att inget skulle skadas utanför badrummet. Riktigt skönt att det börjar bli klart.

Badrum Del4

Det är tillsynes skitigt som tusan fortfarande, kaklet är inte bonat och än saknas badkaret. Förhoppningsvis blir det städat torsdag förmiddag och badkaret kommer kanske på eftermiddagen. Svårt att få någon riktig ”feeling” för det än eftersom badkar saknas och att det känns lite sterilt när man inte plockat in sina grejer än. Men ser lovande ut!

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.