utvald bild
29mar

Renovering av badrummet

Den 16:e mars så började dom renovera mitt badrum. Den senaste veckan har jag dessutom inte haft något tillträde till toaletten heller. Dom har nämligen ställt in ”torkar” för att få bort de vattenskador som fanns *bha*. Det jobbigaste med hela situationen är alltså att jag måste varje gång jag ska på toa åka ner i tvättstugan där det finns en toalett. På gården brevid finns det uppställt en duschvagn där man kan förfrysa sig om man vill.

Oftast gillar jag påsk, men i detta fallet så kommer den lite olägligt eftersom det blir en massa röda dagar och mitt badrum kommer stå ytterligare utan att mycket händer.

Badrum

Men, men man får hoppas det blir fint i sluändan. Det beräknas vara ca: 2 veckor kvar innan det är klart, men man får hålla ut som sagt.

Mitt namn är Mattias Tengblad

En kaffedrickande webbutvecklare med förkärlek till WordPress, är filmälskare, djurvän och tekniknörd.